Barn och förälder

"Förskolan ska vara stöd för familjer i deras ansvar för barnens fostran, utveckling och växande, Förskolans uppgift innebär att i samarbete med föräldrar verka för att varje barn får möjlighet arr utvecklas efter sina förutsättningar".

Läroplan för förskolan/Lpfö 98/10

Bygg

Barn och förälder

Det är viktigt med trygga relationer kring barnet. Därför är arbetar vi för en öppen dialog mellan förskolan och hemmet. Tillsammans med dig som förälder skapar vi de bästa utvecklingsmöjligheterna för ditt barn.

• Senast uppdaterad 16 sep 2014