Resultat och metoder

"För att säkerställa att förskolan har god kvalitet görs kontinuerliga uppföljningar och utvärderingar av verksamheten. Genom det arbetet kan vi utveckla och skapa förutsättningar för barns utveckling och lärande".

Utifrån läroplan för förskolan, Lpfö 98/10

Logga

Resultat och metoder

För att det pedagogiska arbetet på förskolan ska utvecklas sker planerings-, reflektions- och utvärderingsarbetet i arbetslagen på ett strukturerar och tydligt utformat sätt. Detta ligger till grund för utformningen av verksamheten och är kopplad till läroplanens mål och uppdrag.

För att veta om de metoder och arbetssätt vi använder utvecklar verksamheten, görs regelbundet uppföljning och utvärdering. Resultatet från dessa ligger till grund för det fortsatta utvecklingsarbetet.

• Senast uppdaterad 16 sep 2014