Pedagogik, metoder och arbetssätt

Vi har en allsidig pedagogisk verksamhet där omsorg, fostran och lärande bildar en helhet. Det är viktigt för oss att skapa goda och trygga relationer med barnen.

Lek med duplo och balansbana.

Leken får ett stort utrymme i verksamheten. I leken övar barnen bland annat sin sociala kompetens, motorik, fantasi och språkmedvetenhet. Även den skapande verksamheten är viktig och vi erbjuder barnen att prova på olika typer av material, tekniker och medier i sitt skapande.

Målning med grön färg.

Vi använder oss av pedagogisk dokumentation i verksamheten för att synliggöra barns lärande och olika processer de befinner sig i.

Samarbete kring iPad.

• Senast uppdaterad 27 mar 2015